PEJABAT MAJLIS PIMPINAN NEGERI PAHANG DM

PEJABAT MAJLIS PIMPINAN NEGERI PAHANG DM

Saturday, June 6, 2009

PKR Pahang Disana Sini

Sdr Rizal Jamin, Ketua AMK Pahang melaporkan:

Angkatan Muda Parti Keadilan Rakyat Negeri Pahang menjemput kehadiran ke Forum Perdana anjuran AMK Pahang membincangkan cabaran kaum India di Pahang. Ahli-Ahli Panel terdiri daripada YB Manickavasagam (Ahli MPT PKR Pusat), Datuk Subramaniam dari SUHAKAM, Lawyer Surendran dan YB Gobind Singh Deo dari DAP dan tokoh-tokoh PKR Pahang pada 7hb June 2009 jam 3.00 petang di Taman Gopeng, Mentakab di bangunan Purusotham Hall.
Dari Cameron Highlands:

Forum Bersiri Cameron Highlands pada 6hb Jun 2009 jam 8.00 malam di Pejabat PKR Cawangan Kg Raja dengan tajuk "Who's 1Malaysia" dengan ahli Panel terdiri daripada Ketua AMK Pusat, Sdr Shamsul Iskandar, YB Manickavasagam, Tan Wei Wun, EXCO AMK Pusat dan pada 7hb Jun 2009 jam 8.00 malam di Dewan Orang Ramai Ringlet bertajuk "Harapan Rakyat" bersama YB Tian Chua, Datuk Fauzi Abdul Rahman dan Ginie Lim EXCO AMK Pusat. Orang Ramai dijemput hadir.
Dari Kuala Krau:
6hb June 2009 jam 4.00 petang - Majlis Mesra Rakyat anjuran Parti Keadilan Rakyat cawangan Kg Paya Pelong bertempat di perkarangan rumah Sdr Achan Chandek.
6hb June 2009 jam 9.00 malam - Mesyuarat Jawatankuasa Bahagian PKR Bahagian Kuala Krau di rumah Sdr Azizan Ahmad, Kg Datuk Shariff, Kuala Krau.
7hb June 2009 jam 4.00 petang - Majlis Mesra Rakyat anjuran Parti Keadilan Rakyat cawangan Kg Berdut/Rekoh
7hb June 2009 9.00 malam - Majlis Silalturrahim anjuran PKR Bahagian Kuala Krau/PKR Cawangan Kg Gong Halt di rumah Sdr Asri (Pok Yee), Ketua Cawangan PKR Bahagian Kuala Krau.
(Pimpinan dan ahli-ahli PKR seluruh Pahang diminta menghantarkan sms untuk berita ringkas kepada 0199321260 setiap hari untuk dimuatkan didalam kolom PKR Pahang disana sini agar kita dapat berkongsi perkembangan dikawasan masing-masing -- editor)

No comments: