PEJABAT MAJLIS PIMPINAN NEGERI PAHANG DM

PEJABAT MAJLIS PIMPINAN NEGERI PAHANG DM

Thursday, October 16, 2008

SDRA ZAINUDDIN ZAINAL SELAKU NAIB KETUA BAH PKR TEMERLOH KEMBALI KE RAHMATULLAH

by Ramli Tajudin

Dari Allah Kita Datang kepada Allah kita kembali


Sahabat kita Saudara Zainuddin Zainal telah meninggal dunia pada pukul 2.15 petang tadi rumah bapa mertua beliau di Jalan Selayang berdekatan AGRO Bank Temerloh Beliau sakit jantung dan telah beberapa kali masuk wad di Hosp Tawakal KL dan HOSHAS Temerloh serta akhir sekali dimasukan ke HOSHAS sebulan lebih dahulu.

Beliau adalah bekas setiausaha PKN Pahang dan terus bersama kita sepanjang perjuangan refosmasi I/SLAH . Beliau bekerja di HSBC Kuantan Isteri beliau Pn Shahrul Yahaya bertugas di HSBC Mentakab. Beliau meninggalkan seorang anak perempuan dan seorang lelaki juga isteri yang menjaganya sepanjang masa beliau sakit denggan sabar.


DSAI ada mengirim sms ucapan TAKZIAH DOA dan SALAM melalui Sdr Ahmad Nizam kpd keluarga nya, Jenazah akan dikebumikan di Tanah Perquburan Kg Pengkalan Manggis esok, dekat ESSO Jambatan Temerloh) Pada 1 Syawal saya mengunjungi beliau sempena Raya, beliau masih boleh bergurau walaupun agak susah bertutur akibat stroke.

Hari ini ajal telah sampai dan ucapan Takziah dari kami PKR Bhgn Temerloh dan seluruh Pimpinan Nederi dan Pusat di ucapkan kepada ahli keluarga beliau. Juga kenalan sekerja dan yang mengenali beliau datang menziarah.


Inna Lillahi wa inna ilayhi rojiun

Al-FATIHAH buat Allahyarham Sdra Zainuddin Zainal.

No comments: